گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
[ad_1] به گزارش خبرگزاری مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه انجماد باعث میشود باکتریها، مخمرها، کپکها و سایر میکروبهای گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار کرد: زمانی که یخ گوشت باز شود میکروبها میتوانند مجدداً فعال و تکثیر شوند. وی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را میتوان مستقیماً برای پختن غذا … ادامه خواندن گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.