گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

[ad_1] به گزارش خبرگزاری مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه انجماد باعث می‌شود باکتری‌ها، مخمرها، کپک‌ها و سایر میکروب‌های گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار کرد: زمانی که یخ گوشت باز شود میکروب‌ها می‌توانند مجدداً فعال و تکثیر شوند. وی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را می‌توان مستقیماً برای پختن غذا … ادامه خواندن گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان