به گزارش خبر آنلاین،در یک سال گذشته و پس از تصویب قانون جوانی جمعیت، موضوع بیمه درمانی برای زوجهای نابارور به موضوع قابل بحث و حائز اهمیتی تبدیل شده است.
اقتصاد نیوز در گزارشی نوشت : امروز هم محمدمهدی ناصحی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، برنقش ویژه بیمه سلامت در خدمات دهی به زوجین نابارور در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت تاکید کرد و گفت که «سالیانه دو هزار میلیارد تومان برای درمان ناباروری در کشور توسط بیمه سلامت پرداخت شده و ما امیدواریم حمایتهای بیمه بتواند بخشی از هزینههای ناباروری را کاهش دهد.»
این اظهارات در حالی مطرح میشود که زوجهای نابارور همواره از هزینههای سرسام آور درمان ناباروری گلایه دارند.
بررسی آمارهای رسمی نشان میدهد که شیوع ناباروری کلی در زوجهای ایرانی ۲۰.۳ درصد است. این به معنای آن است که حدود ۳ میلیون و ۲۶۰ هزار زوج نابارور در کشور وجود دارد و بنابر بررسیهای آماری، این تعداد از میانگین جهانی بالاتر است.
به طور کلی اگر زوجی تا به حال بچه دار نشده باشند و خانم باردار نشده باشد به آن ناباروری اولیه میگویند، اما در ناباروری ثانویه، زوجین بعد از یک بار تجربه بارداری که ممکن است موفق یا ناموفق بوده باشد، برای بار دوم قادر به بارداری نیستند.
با این همه هزینه روشهای درمان ناباروری به ویژه هزینه آی وی اف، یکی از دغدغههای اصلی زوجین نابارور است که در ادامه به جزئیات آن میپردازیم.
هزینه درمان ناباروری در سال ۱۴۰۲
به گزارش رادینا سلامت هزینه درمان ناباروری در کشور از نرخ ۵ میلیون تومان تا ۵۰ میلیون تومان متغیر میباشد؛ البته در برخی از موارد، افراد نیازمند خدمات تخصصی جانبی نظیر خدمات حوزه ژنتیک هستند که در این صورت به طبع هزینه تمام شده برای درمان ناباروری افزایش مییابد. با این حال افراد میتوانند برای انجام تستها به مراکز آزمایشگاهی و سونوگرافی تحت پوشش بیمه خود مراجعه نمایند.
۲۳۳۲۱۷
خبرگزاری خبرآنلاین – آخرین اخبار ایران و جهان | Khabaronline – جامعه > سلامت منبع
گفتگو در مورد این post