به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، در حالی که تخم مرغ غنی از مواد مغذی است، هر زرده تخم مرغ بزرگ حاوی حدود ۱۸۶ میلی گرم کلسترول است که از حد توصیه شده روزانه ۳۰۰ میلی گرم فراتر می رود.
مصرف روزانه تخم مرغ بر اساس سلامت فردی، نیازهای غذایی و کالری دریافتی کلی متفاوت است. برخی تحقیقات محدود کردن مصرف تخم مرغ به ۲ تا ۴ تخم مرغ در هفته را برای افراد سالم و حتی مصرف محدودتر آن را برای افرادی که از بیماری های قلبی عروقی (CVD) و دیابت نوع ۲ رنج می برند، توصیه می کنند.
مطالعه دیگری که در مجله کره ای علوم غذایی و منابع حیوانی منتشر شد، نشان داد که خوردن ۲ تا ۷ تخم مرغ در هفته به حفظ سطح کلسترول HDL و کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک کمک می کند.
۲۳۳۲۳۳
منیع تغذیه
گفتگو در مورد این post