[ad_1]
یک مطالعه جدید هشدار می دهد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض حتی سطوح پایین آرسنیک در آب آشامیدنی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در فرد افزایش دهد.
[ad_2]
منیع خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency – سلامت > تغذیه
[ad_1]
یک مطالعه جدید هشدار می دهد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض حتی سطوح پایین آرسنیک در آب آشامیدنی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در فرد افزایش دهد.
[ad_2]
منیع خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency – سلامت > تغذیه
تمامی حقوق برای سبک زندگی سایت محفوظ می باشد.
گفتگو در مورد این post